Van de Loosdrecht RBM

Omschrijving

De kennispartner met heel veel marktkennis en knowhow in de recreatiesector; aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames in de dag- en verblijfrecreatieve sector

Makelaars en taxateurs in dagrecreatieve, verblijfsrecreatieve en watersportgebonden sector
100% van onze tijd besteden wij aan advisering in de dag- en verblijfsrecreatieve sector en watersportgebonden exploitatiebedrijven. Aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames in de dag- en verblijfrecreatieve sector zoals kampeerbedrijven en watersport. 

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een recreatief bedrijf wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaars dus.

Wie zijn wij?
Wij van Van de Loosdrecht RBM hebben al meer dan 45 jaar de kennis in huis op het gebied van de waardering en verkoop van recreatiebedrijven. Wij zijn TOP Adviseur van HISWA-RECRON en supplier van de vereniging Hiswa, de brancheorganisaties voor de verblijfsrecreatie en watersport. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de RICS, wat staat voor Royal Institute of Chartered Surveyors, de meest vooraanstaande brancheorganisatie van vastgoed- professionals ter wereld, de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en zijn wij ingeschreven in die registers die nodig zijn om u een professionele dienst te kunnen verlenen. 

Van oriënterend gesprek tot afhandeling bij notaris
Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Aanbevolen door brancheorganisaties
Van de Loosdrecht recreatiebedrijfsmakelaars wordt daarom ook aanbevolen door de brancheorganisatie HISWA-RECRON, alsmede door de grote bankinstellingen en gerenommeerde accountantskantoren.

Heeft u vragen, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van de Loosdrecht RBM | 0341-252363 | info@vandeloosdrechtrbm.nl | www.vandeloosdrechtrbm.nl


 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving