Breuers & Cobelens

Omschrijving

Eén energielabel of een strategie voor uw recreatiewoningen

De energieprestatie van woningen en bedrijfspanden beschouwen wij als onze corebusiness. Of het nu een energielabel voor één woning betreft, een volledig advies voor een complex, of een strategie voor uw hele vastgoedportefeuille, we zullen er alles aan doen u als tevreden klant te mogen beschouwen. Breuers & Cobelens is een ingenieursbureau dat zich heeft toegelegd op de energieprestatie van de gebouwde omgeving. 
 

Energielabel recreatiewoningen

Eigenaren van recreatiewoningen krijgen uitstel tot 1 januari 2024 om te voldoen aan de energielabelplicht. Vóór 1 januari 2024 moeten ook recreatiewoningen voorzien zijn van een energielabel zo schrijft minister de Jonge op 30 november 2022 aan de Tweede Kamer. Eigenaren dienen dit derhalve in 2023 te organiseren; voor zover de recreatiewoningen nog geen geldig energielabel hebben. Twijfelt u of uw recreatiewoningen een geldig energielabel hebben?

Neem even contact met ons op, we kijken het snel en kosteloos voor u na.


Energielabel, quick scan of een maatwerkadvies?

In geval van verkoop of verhuur van een pand heeft u een energielabel nodig. Wij stellen dit graag voor u op. We werken landelijk, maar zijn gevestigd in Roosendaal.  Een quick scan maakt op een A4-tje duidelijk welke scenario’s er zijn om labelsprongen te maken. Een maatwerkadvies is een uitgebreid rapport met daarin dezelfde scenario’s, maar dan aangevuld met de theoretische investeringen en besparingen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Adviesbureaus

Foto's