Daalmann Mobilheime GmbH (Adria Homes)

Omschrijving

Als algemeen importeur van Adria Homes vertegenwoordigt Daalmann Mobilheime GmbH de toonaangevende Europese fabrikant van wintervaste chalets, stacaravans en glamping tenten voor de verhuur.

Advies, individuele conceptontwikkeling en marktanalyse zijn belangrijke bouwstenen voor succesvolle verhuuraccommodaties op campings. Met meer dan 14.000 verhuureenheden op 350 campings wereldwijd, behoren de chalets van Adria tot de meest geboekte vakantieaccommodaties wereldwijd. De teams van Daalmann zorgen voor de layoutplanning, de levering en ook de montage ter plaatse. En mocht er zich na de aankoop ooit een probleem voordoen, dan zal het bekwame serviceteam snel en zonder complicaties helpen. Dit is waar wij voor staan. 
 

Al meer dan 50 jaar draait bij Daalmann GmbH alles om stacaravans, chalets en kamperen. Van complexe toeristische concepten voor de campingsector tot privé-droomchalets, het familiebedrijf realiseert de plannen van zijn klanten.
 

Van Adria, via het eigen merk Casalet, tot de klassieke Engelse stacaravans van Europa en Carnaby. Op een oppervlakte van meer dan een hectare, en in een verwarmde showroom wordt hier permanent een uitgebreid aanbod van nieuwe en gebruikte chalets tentoongesteld.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Recreatie- & Mobielbouw