Dock 35 Media

Omschrijving

Bereik jouw doelgroep door inzet van media

Dock35 Media is een uitgeverij met inhouse media sales. De kernactiviteiten van Dock35 Media zijn het uitgeven van diverse media (waaronder tijdschriften, websites, evenementen), de content creatie en titelmarketing voor al deze media én het verzorgen van de media sales en traffic. Dit doen we voor onze eigen media, maar ook voor media van derden.

Dock35 Media is ontstaan uit een samenvoeging van de bedrijven PSH Media Sales en NextGen Publishers. PSH Media Sales verzorgde al veertig jaar de advertentieverkoop in media van externe opdrachtgevers. Of het nu gaat om een magazine, website, event of het gehele media platform.

Adverteren met effect

Matchen jouw doelgroepen met de doelgroepen van onze media? Dan kunnen wij vast iets voor elkaar betekenen. Jouw marketingbudget is niet eindeloos. Dus wil je het zo effectief mogelijk inzetten: in de juiste periode en in die media die het hart van de doelgroep bereiken. Wij helpen jou als adverteerder bij het maken van de juiste keuzes op dit gebied.

Binnen het uitgebreide pakket van tijdschriften en websites dat wij hebben, adviseren we je over de meest effectieve mix en overleggen we wanneer, waar en hoe jouw boodschap het best tot zijn recht komt. Zo bereik je je doelgroep en kun je jouw boodschap aanbieden binnen een relevante omgeving. De accountmanager spreekt dagelijks zijn of haar contacten in jouw sector waardoor hij over veel markt- en mediakennis beschikt. Op basis van deze kennis stellen we de kanalen en media vast niet voor jou het meest relevant zijn. Samen zorgen we er zo voor dat jij jouw marketing- en communicatiedoelstelling bereikt.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Communicatie & Media

Foto's