Maat Feeling Home

Omschrijving

Wij bouwen al meer dan 50 jaar vakantiewoningen die u een ultiem thuisgevoel bieden!

Ons bedrijf

Maat is een echt familiebedrijf met een rijke traditie. Al bijna 50 jaar bouwen wij kwaliteit in hout. Wat ooit als eenmanszaak is gestart door Gerrit Maat, is vandaag de dag uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming op het gebied van verblijfsrecreatie en (tijdelijke) huisvesting.

Het kloppend hart van ons bedrijf zijn de moderne fabrieken, ‘gewoon’ in Nederland. Het hele proces houden wij in eigen hand, van onderstel tot dak. Of u nu op zoek bent naar een chalet, een huis, woonunits of een mantelzorgwoning; Onze slimme indelingen staan garant voor een optimaal thuisgevoel.

Onze missie

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal. Wij willen de aanschaf van uw eigen woning, chalet of lodge zo persoonlijk mogelijk laten verlopen. Wij kennen u en uw wensen en onze adviseurs begeleiden u in elke stap van het proces. 

Als al uw wensen duidelijk zijn, nemen wij de woning in productie. Daarbij streven we naar het bouwen van woningen van de allerhoogste kwaliteit. Voldoende is voor ons niet goed genoeg, wij gaan altijd voor een 10 met een griffel!

Deze bouw geschiedt op basis van houtskeletbouw. Dit is circulair, modulair, milieuvriendelijk en snel! Niemand kan in de toekomst kijken. Maar door het toepassen van hout en het optimaliseren van onze productiemethoden is onze bouw een stuk milieuvriendelijker dan traditionele bouw! Ook zij wij constant op zoek naar manieren om ons product en onze service te verbeteren! Om alle bovengenoemde redenen is een Maat woning altijd vernieuwend en toekomstbestendig!

Geïnteresseerd?

Onze kundige verkoopadviseurs begeleiden u graag persoonlijk. Laat u zich eerst eens inspireren in onze showroom om daarna, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden voor uw eigen woning te bekijken.

We zijn trots op ons vakwerk en laten dit graag aan u zien. Tijdens de bouw van uw huis bent u dan ook van harte welkom om dit proces te komen bekijken. De volledige bouw vindt in onze fabrieken in Sliedrecht plaats en uw huis verlaat ons productieproces pas als deze helemaal klaar is.

Als de bouw afgerond is, komen onze ervaren vakmensen uw huis plaatsen en stellen. Zij gaan pas weg als alles helemaal in orde is! Sleutelklaar opleveren noemen wij dat. Daarna kunt u zorgeloos uw nieuwe (recreatie)woning betrekken.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Recreatie- & Mobielbouw