Uw Bed Professional B.V.

Omschrijving

Groothandel en Producent in Slaapmeubilair

Uw Bed Professional is een flexibel, sterk en dynamisch bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden en slaaptoebehoren voor de professionele markt.

Uw Bed Professional heeft zich de afgelopen 13 jaar meer en meer bewezen als een betrouwbare een veelzijdige leverancier voor de hotel- en recreatiebranche. Destijds begonnen met een klein assortiment slaapproducten. Vandaag de dag kunnen wij ieder project, groot of klein, aan. Hebben we een mooi assortiment in boxsprings, stapelbedden, matrassen, beschermende matrashoezen en bedtextiel.

Uw Bed Professional is gevestigd in Kaatsheuvel, maar actief in geheel Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en mogelijk nog daarbuiten.

Door het aanbieden van een breed, innovatief, duurzaam, kwalitatief, onderhoudsvriendelijk, veilig en comfortabel assortiment tegen een gunstige prijs in combinatie met passend advies van hoog niveau, proberen wij u als klant tijdwinst en financieel voordeel te bieden.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Textiel
  • Hygiëne
  • Inrichting accommodaties

Foto's