Omschrijving

Voor al uw schoonmaakmiddelen, materialen en machines

Altijd snelle leveringen en een constante kwaliteit
Wola levert snel en uit voorraad alles wat u nodig heeft om uw bedrijfs- en sanitaire ruimten goed en gemakkelijk schoon te kunnen houden. Wij hebben een ruime keuze binnen ons assortiment, zodat u bij 1 leverancier terecht kunt voor alles wat u nodig heeft, precies zoals u dat wilt. Voor kwaliteitsproducten van onder meer Wola, Ecolab, Cleanfix, Euro Products, Kärcher en Wecoline. Onze leveringen zijn al franco vanaf 99 euro en worden binnen enkele werkdagen geleverd.

Al ruim 85 jaar ervaring in toerisme en watersport
Wij hebben sinds 1933 veel ervaring in de dag- en verblijfsrecreatie opgebouwd, en wij mogen tegenwoordig dan ook ruim 500 bedrijven in de toeristische of watersportsector tot onze klanten rekenen. Graag willen wij u ook helpen om met onze kennis en ervaring de schoonmaak in uw hele bedrijf zo optimaal mogelijk uit te voeren. Op die manier kunnen wij bijdragen aan tevreden gasten die graag nog een keer bij u terug willen komen.

Werkzaam in heel Nederland met advies op uw bedrijf
Onze adviseurs maken graag een afspraak bij u op locatie om met u mee te denken. En om het advies te kunnen geven dat precies aansluit bij uw wensen of de manier van werken. Elk bedrijf is daarin weer anders. Onze hygiëneadviseur denkt graag met u mee om uw havengebouw, sanitaire- en andere ruimten schoon en netjes te kunnen houden. Door gezamenlijk te kiezen voor de beste oplossing in uw situatie kunt u dit doen met minimale inspanningen en lage gebruikskosten. En natuurlijk met het beste resultaat. Ook voor de Horeca hebben we een ruime keuze, en kunnen we u helpen om volgens HACCP te werken. Dus bel ons gerust op 050-3129685 voor het maken van een afspraak.

Veel inkoopvoordeel in het voorjaar
Omdat wij veel klanten hebben in de recreatiesector, hebben wij sinds jaar en dag vanaf eind februari tot in april een uitgebreide voorjaarsactie. Deze actie sluit nauw aan op de inkoopbehoefte voor de hele sector en hiervan maken veel ondernemers gebruik om hun inkopen voor het seizoen te doen. Wij kunnen daarmee helpen om u zo goed mogelijk op het seizoen voor te bereiden en om er een succesvol jaar van te kunnen maken.

Of bestel online in onze webshop        
In onze webshop kunt u het grootste gedeelte van ons assortiment bekijken en natuurlijk direct bestellen op het moment dat u dat het beste uitkomt. Ook vindt u er nieuws en informatie. Dus neem snel een kijkje op wola.nl of meldt u hier aan voor het laatste nieuws en om altijd op de hoogte te blijven van de lopende acties.        

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving