Kolibrie Payrolling

Omschrijving

Kolibrie, dé specialist in payroll, uitzenden en HRM.
Laten we samen doen waar we goed in zijn!

 

Payroll betekent dat je jouw medewerkers betaalt per gewerkt uur tegen een vast tarief, zonder bijkomende kosten. Payroll betekent dat je geen risico’s loopt bij ziekte of minder drukke tijden. Payroll betekent ook minder administratieve lasten. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Dat doen wij ook. Kolibrie is niet voor niets sinds 1994 marktleider voor payroll in de horeca en recreatie.

Kolibrie werkt transparant. We maken duidelijke afspraken en kennen geen kleine lettertjes.
Bovendien voelen we ons als werkgever verantwoordelijk en zorgen dan ook voor goede arbeidsvoorwaarden voor jouw medewerkers. We hechten waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en zijn dat ook richting onze (payroll)medewerkers en omgeving.

Bovendien ontvangen RECRON/HISWA leden een korting op de payroll tarieven van Kolibrie.
Hoe meer leden meedoen, hoe hoger de korting!

Kolibrie Next

Al gehoord van onze nieuwe tak Kolibrie Next?  Bij Kolibrie Next vind je enthousiast personeel voor elke gelegenheid.

Organiseer je een evenement, ben je eigenaar van een druk bezocht recreatiepark of heb je gewoon extra handjes nodig? Kolibrie Next is de matchmaker in de horeca en recreatie. Digitaal, flexibel en in dienst van jou en de werknemer. Kolibrie Next werkt lokaal en kent de markt, de ondernemers en de Krew-members. Wil je morgen nog personeel inhuren? Dat kan!

Je bent binnen een dag aangemeld en verkrijgt daarmee direct toegang tot ons digitale platform met meer dan 8000 kandidaten. Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste match.
Jouw ideale kandidaat kan morgen nog bij je op de stoep staan!

We kijken ernaar uit om kennis te maken!

Neem direct contact met ons op via 013 549 9122 of kijk voor meer informatie op: 
www.kolibrie-next.nl

 

HRM Diensten – Happy Talents Booming Business

Kolibrie weet hoe belangrijk werkgeluk voor een organisatie is. Gelukkige medewerkers hebben inzicht en gebruiken en ontwikkelen hun talenten. Zij brengen het bedrijf en hun collega’s verder. Bovendien zijn ze van grote waarde voor de gasten.

Talentontwikkeling vraagt om eigentijds ondernemerschap. Dit betekent een werkgever die geen baas is, maar een leidinggevende die uitgaat van persoonlijke ontwikkeling. Een moderne leider die mensen selecteert en stuurt op basis van hun kwaliteiten. Rekening houdend met de waarden van de nieuwe generatie, zoals flexibel werken, meer vrije tijd en zelfontplooiing.

Happy Talents -powered by Kolibrie- ondersteunt ondernemers bij het aantrekken, ontwikkelen en gelukkig maken van hun talenten. Dat doen we op basis van praktische tools en wetenschappelijk onderbouwde analyses. Dit geeft waardevolle handvatten voor taakverdelingen, werkgedrag en het functioneren van teams.

Nieuwsgierig naar de diensten van Happy Talents?
Kijk op onze website: https://www.kolibriepayroll.nl/hrm-diensten

 

Activiteiten

  • Payroll & Loonadministratie
  • Uitzenden
  • HRM Diensten

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Opleidingen/personeelsdiensten
  • Payroll & Loonadministratie
  • Personeel