Lorrendraaier

Omschrijving

Lorrendraaier: specialist in het registratie en beheer van teboekstellingen van pleziervaartuigen

Lorrendraaier BV, de zogenoemde ‘Jacht Registrator’ is gespecialiseerd in het registreren en beheren van teboekstellingen van pleziervaartuigen in de Europese Unie. De kracht van het bedrijf is de service gerichtheid. Lorrendraaier zal zich in alle bochten wringen om de wensen van afnemers en klanten te behartigen, zolang deze binnen de kaders van de wet vallen.

Tevens is transparantie in woord en werkwijze belangrijk voor Lorrendraaier. Het bedrijf levert een compleet dienstenpakket met betrekking tot de registratie van pleziervaartuigen voor particulier en commercieel gebruik. De afnemer heeft de garantie dat vertrouwelijke informatie als zodanig wordt beschouwd. Met administratieve ondersteuning en het geven van objectief advies, zorgt Lorrendraaier voor een snelle en correcte registratie zonder verrassingen achteraf.

Tot de kerntaken van het bedrijf behoort het registreren, ook wel te boek stellen van schepen. Daarnaast biedt Lorrendraaier additionele diensten aan:

  • Maritiem Mobiele Frequentie: het regelen van een licentie voor en het gebruik van maritieme communicatieapparatuur.
  • Doorhalen van schepen: Het schrappen van een schip kan een hele onderneming zijn. In sommige Europese Lidstaten is specifieke kennis, ervaring en de juiste contacten benodigd.

De clientèle van Lorrendraaier varieert van commerciële entiteiten zoals charterbedrijven, jachtdealers, jachtmakelaars, scheepswerven en gespecialiseerde dienstverleners tot particuliere jachteigenaren. De focus van het bedrijf ligt echter op de zakelijke markt.

Sinds 2017 is Lorrendraaier met trots ISO 9001:2015 gecertificeerd. Daarmee is het bedrijf een van de weinige registratiespecialisten in de EU met deze hoge kwaliteitsstandaard.

Lorrendraaier BV is vernoemd naar de lorrendraaiers uit de zeventiende eeuw. Met kleine boten werd voornamelijk gehandeld in specerijen, goud en ivoor. Dit om het monopolie van de VOC te ontlopen. Aangezien Lorrendraaier BV ook gelooft in vrije handel, kartelvorming veracht en de dingen nét iets anders dan de mainstream doet, verklaart dat de naam.

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Foto's