Agenda

2021-09-01 00:00:00

HISWA te water GAAT NIET DOOR

01-09 t/m 05-09-2021

Maandag 16 augustus om 17:00 uur, is na overleg met de desbetreffende instanties, geconcludeerd dat de 2021 editie van de Hiswa te Water – zoals graag georganiseerd te willen hebben – onder de huidige regelgeving van het rijk niet mogelijk is.

Samen met de Gemeente Lelystad heeft de organisatie geprobeerd een modus te vinden waarin onze exposanten optimaal tot hun recht kunnen komen en bezoekers een volwaardige beursbelevenis kunnen ervaren. Alleen dan is er voor alle partijen ook een goede watersportbeurs garanderen. Helaas is dat niet mogelijk gebleken.

Voor de organisatie, exposanten en andere betrokken, maar natuurlijk ook voor alle watersportliefhebbers, is het een grote teleurstelling dat dit mooie watersportevenement weer geen doorgang kan vinden.

De organisatie van Hiswa te Water gaat nu vol goede moed aan de slag met de voorbereidingen voor de 2022 editie van de beurs, die van 31 augustus tot en met 4 september 2022 in Bataviahaven Lelystad zal plaatsvinden.

Meer informatie: www.hiswatewater.nl

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.