Agenda

2021-09-14 13:48:00

Training Duits: online en klassikaal - diverse data

14-09 t/m 31-12-2021

Het aanspreken van Duitse gasten in hun eigen taal is belangrijk. Duitsers waarderen het zeer, als jij hen correct in het Duits aanspreekt. Je Duitse gast zal hierop zeker heel positief reageren!

 

RecreatieHero verzorgt een onlinetraining Duits met vijf korte online lessen over  bijvoorbeeld: welkom heten, afscheid nemen en een praatje maken. De online training van RecreatieHero kun je op elk gewenst moment volgen.

Endurance verzorgt een klassikale training Duits met een praktisch taalprogramma in jouw bedrijf afgestemd op de functie, het niveau én de wensen van jouw medewerkers. Dit kan ook op afspraak in jouw bedrijf. Eventueel samen met deelnemers van een collega bedrijf. 

Beide trainingen kun je apart volgen. 

De training is voor medewerkers van recreatie- en watersportbedrijven, bijvoorbeeld een camping, bungalowpark, attractiepark, jachtbouwbedrijf, jachthaven of verhuurbedrijf. 

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.