Agenda

2022-01-01 16:00:00

Infocafé Duurzame Diesel

01-01 t/m 31-01-2022

Let op: dit infocafé is verplaatst van oktober 2021 naar januari 2022, exacte datum volgt nog.

Er zijn diverse dieselvarianten op de markt met bijbehorende claims ten aanzien van duurzaamheid. Daarbij zijn de afkortingen zijn niet van de lucht. Maar wat is nu wat en waar staan die afkortingen voor? Denk aan GTL, BTL, HVO, etc. Hoe zijn deze ‘alternatieve’ diesel varianten samengesteld? Kan je elke dieselvariant ongestraft toepassen bij verschillende generaties motoren en wat betekent het gebruik van alternatieve dieselsoorten voor de toepassing in de praktijk?
 

Boy van Andel, directeur Gulf Nederland legt uit welke dieselsoorten er zijn en wat de beschikbaarheid hiervan is. Yanmar Europe kijkt naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van de toepassing van synthetische diesel en de effecten hiervan voor motor en milieu. Tot slot de praktijk: Jan Huibers van Huibers Yachtcharter laat zijn schepen varen op HVO.  Hoe bevalt dit in de praktijk, wat zijn de voordelen en eventuele nadelen hiervan?

Wanneer: Januari 2022
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Online bijeenkomst via Microsoft Teams
Aanmelden kan bij  s.vantielraden@hiswarecron.nl

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.