Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

HISWA Jachthaven Symposium

18 november

Dit jaar vindt de negende editie van het HISWA Jachthaven (Marina) Symposium, een succesvolle samenwerking tussen METSTRADE en HISWA Holland Marine Industry, plaats op donderdag 18 november in de middag. Het symposium zal deel uitmaken van het Marina & Yard Pavilion, het paviljoen gewijd aan uitrusting voor het wereldwijde netwerk van jachthavens en bijbehorende scheepswerven.

Het HISWA Marina Symposium richt zich op marktontwikkelingen voor jachthavens in Nederland. Gastvrijheid is het centrale thema van het symposium. De sprekers gaan dieper in op het hoofdthema, gevolgd door een discussie met het publiek. HISWA Holland Marine Industry organiseert dit symposium exclusief voor haar leden, zowel binnen als buiten de jachthavenbranche. Er zijn ook enkele plekken beschikbaar voor niet-leden. Aanmelden voor het symposium kan via onderstaand formulier.

Het volledige programma van de 9e editie van het HISWA Marina Symposium zal later op deze website te vinden zijn.

Datum: Donderdag 18 november
Tijd: 13:00 uur - 16:00 uur (lunch vanaf 12:00 uur)
Locatie: Rai Amsterdam METSTRADE Marina & Yard Pavilion, Elicium 

Mis de kans niet om het Marina & Yard Paviljoen te bezoeken op de METSTRADE Show, die om 10.00 uur opent, voorafgaand aan het HISWA Marina Symposium.

Aanmelden? Dat kan via deze link.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.