Agenda

2022-01-19 10:00:00

Kennissessie overdracht familiebedrijf Vakantieparken Veluwe

19-01

Ben jij bezig met of overweeg je om jouw familiebedrijf op termijn over te dragen? Bij een bedrijfsoverdracht komt veel kijken en komen veel vragen op je af. Naast fiscale en juridische zaken spelen ook persoonlijke vraagstukken en emoties een grote rol.

Vitale Vakantieparken en HISWA-RECRON organiseren op woensdag 19 januari 2022 van 10.00 tot 12.00u gezamenlijk een online kennissessie over bedrijfsopvolging. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

De kennissessie wordt begeleid door Herma Brinkhuis van Alfa Accountants. Zij heeft veel ondernemers geholpen met verkoop, taxaties en persoonlijke vraagstukken bij een bedrijfsoverdracht. Vanuit haar eigen ervaring heeft ze zich gespecialiseerd in het begeleiden van onder andere vraagstukken over bedrijfsoverdrachten bij familiebedrijven. Vragen die aan de orde komen zijn:

  • Bedrijfsopvolging, wat betekent het nou eigenlijk? 
  • Op welke wijze raakt het jouw onderneming nu en in de toekomst? 
  • Wat komt er kijken bij bedrijfsopvolging binnen de familie of juist daarbuiten? 
  • En vooral: welke kansen brengt het met zich mee?

Praktische informatie 

Doelgroep       Ondernemers van vakantieparken waarvan de gemeente deelneemt aan Vitale Vakantieparken Veluwe: Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten

Datum:            woensdag 19 januari 2022

Tijd:                 van 10:00 uur tot 12:00 uur

Online sessie: I.v.m. de coronamaatregelen vindt dit plaats als een online kennissessie. Na aanmelding ontvang je een link voor Microsoft Teams. 

Meer informatie bij regiomanager Gelderland: Stijn Boode via s.boode@hiswarecron.nl

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.