Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Recreatie Vakbeurs te Hardenberg

15 november t/m 17 november 2022

Kom naar de Recreatie Vakbeurs en laat je inspireren!

Op 15, 16 en 17 november 2022 vindt de 20e editie van Recreatie Vakbeurs plaats. Tijdens Recreatie Vakbeurs doe je inspiratie op voor het komende seizoen. Ontdek de nieuwste producten, diensten en innovaties van ruim 280+ exposanten (veel HISWA-RECRON TOP Suppliers) en raak in één dag(deel) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen uit de recreatie sector. 

Gratis deelnemen aan kennissessies

In de Recreatiestudio/Kennistheater kun je alle dagen deelnemen aan gratis kennissessies (hal 7) en genieten van spraakmakende interviews.

  • Op dinsdag van 11.00-11.30 uur worden de laatste ontwikkelingen gedeeld over de RECRON Voorwaarden Vaste Plaatsen door Marcel Tap (HISWA-RECRON) i.s.m. Stellicher Advocaten. Onderwerpen als herstructurering, ontruiming, beëindiging, verkoop, jaargeld en betaling komen aan de orde en er is ruimte om na afloop vragen te stellen.

Gedurende alle beursdagen kun je veel praktische kennis opdoen over het aantrekken en vasthouden van medewerkers. Onze Kennispartners informeren jou graag hierover via een gratis kennissessie van 30 minuten. Een aantal kennissessies van onze Kennispartners - specifiek over de arbeidsmarkt - zijn:
 

  • In de recreatie draait alles om mensen! dinsdag - 12.00-12.30 uur - door  Leon Starrenburg van Recreatie-Trainingen.
  • Wat is de zoektocht van het onderwijs en hoe kun je daarbij helpen? woensdag 11.00-11.30 - door Margreet Toonen van MBO De Rooi Pannen.
  • Wat kun je doen om de kwaliteit van jouw medewerkers te upgraden? woensdag 12.00-12.30 uur - door Annelies van de Wetering van Alfa accountants.
  • Hoe kun je het beste nieuwe (jonge) medewerkers aantrekken? woensdag 13.00-13.30 uur - door Rosemarijn de Jong van HISWA-RECRON.
  • Kan de automatisering jou helpen bij de personeelstekorten? woensdag 13.30-14.00 uur - door Robert Groot Jebbing van Stratech (ook op donderdag van 12.00-12.30).
  • Hoe kun je het beste samenwerken? donderdag 13.00-13.30 uur - door Bennie Roelofs en Sasja Vermeulen van Ginder.

Bekijk hier het programma van de gratis kennissessies in het kennistheater (hal 7).


Laat Nederland zien dat je een vacature hebt!
De pagina www.recron.nl/vacatures wordt erg goed bezocht! Met de zoekterm vacatures in de recreatie en toerisme staat de pagina zelfs op nr. 1 in de google zoekmachine (en dat zonder betaalde advertenties). Zet jouw vacature nu online! (gratis voor HISWA-RECRON leden) In de HISWA-RECRON stand (nr 727) in hal 7 - kun je checken of jouw vacature al online staat!

De HISWA-RECRON stand vind je in hal 7 (stand 727) tegenover de Recreatiestudio/Kennistheater
 

Bezoek de netwerkborrel op 17 november 
Alle HISWA-RECRON leden en de HISWA-RECRON Business Club leden zijn welkom bij de de HISWA-RECRON netwerkborrel op donderdag 17 november a.s. van 15.30 uur - 17.30 uur in de Scheepsbar. Voorzitter Peter Brussel heet jou van harte welkom! Meld je hier aan.

Bekijk de webinar "Boeien en binden van medewerkers
HISWA-RECRON heeft samen met TOP Supplier Kolibrie een interessant webinar opgenomen over  het "Boeien en binden van medewerkers". De focus hierbij ligt op werknemersgeluk. Wat verwacht je van jouw medewerkers? Wat hebben jouw medewerkers nodig om hun werk goed te (blijven) doen en gemotiveerd te blijven. Hoe ziet de nieuwe leerschool er uit voor de verschillende generatie medewerkers? Wat kun je allemaal doen om medewerkers te boeien en te binden? Bekijk het webinar.

Waarom is leren en werken in de recreatie zo leuk? Bekijk de film (Tip: Plaats de film op jouw eigen site)

 

Openingstijden
Dagelijks van 10:00 – 18:00 uur

Bestel je entreeticket hier

Meer informatie vind je op www.recreatie-vakbeurs.nl

 

Klik hier voor de speciale leden nieuwsbrief

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.