Agenda

2022-09-06 10:00:00

Webinar "Beïnvloeden van ziekteverzuim"

06-09

Ziekteverzuim is een groot risico in het mkb. Een zieke werknemer kan uw organisatie veel geld kosten. Maar hoeveel precies? En hoe houdt u de extra uitgaven zo laag mogelijk?

HISWA-RECRON Kennispartner AON verzorgt op 6 september van 10.00-10.30 uur een webinar over "Beïnvloeden van ziekteverzuim".

 

Het ziekteverzuim onder werknemers van bedrijven en overheid is in het eerste kwartaal van 2022 gestegen tot 6,3 procent, het hoogste percentage dat het CBS ooit heeft gemeten. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers uit de kwartaalenquête ziekteverzuim en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van CBS en TNO.

Tips van de verzuimexperts

Voor u is het belangrijk om te weten hoe u ziekteverzuim positief kunt beïnvloeden en grip krijgt op de kosten voor ziekteverzuim. In 30 minuten loodsen ziekteverzuim experts Wendy de Wit en Jan Willem de Jong u in begrijpelijke taal door de complexe wereld van ziekteverzuim en geven uitleg over het beïnvloeden van ‘grijs’ verzuim.

Na dit webinar weet u:

  • Hoe u de kosten van een zieke werknemer per dag kunt berekenen
  • Wat de belangrijkste veroorzakers zijn van ziekteverzuim
  • Wat grijs verzuim is en hoe u dit kunt beïnvloeden

 

Het webinar wordt gehouden op dinsdag 6 september van 10:00 – 10:30 uur.

 

Aanmelden

Meld je hier aan.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.