Agenda

2022-09-29 09:00:00

Regio safari's voor bedrijven in Noord-Holland Noord

29-09 t/m 12-10-2022

Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. De dag staat dan ook volop in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid’! Tijdens het gezamenlijke ochtendprogramma komen inspirerende sprekers aan bod en ’s middags gaan we met de bus op safaritour door de regio om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers.

Met als thema ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid!’ organiseert het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in het najaar drie bijeenkomsten:
  • 29 september in regio West-Friesland
  • 5 oktober in regio Alkmaar 
  • 12 oktober in de Kop

HISWA-RECRON zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Programma
Het ochtendprogramma is bij alle safari’s gelijk en bestaat uit een tweetal interactieve sessies met inspirerende sprekers. Na een lunchbuffet waar er volop genetwerkt kan worden is er een middagprogramma waarin deelnemers met de bus de regio in gaan om verschillende bedrijven te bezoeken.

 

Inspirerende dag voor ondernemers
De Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio’s regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. Het is een dag die vol in het teken staat van ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren.

 

Samenwerkingspartners
De Regiosafari’s zijn ontstaan vanuit de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersfederaties, brancheverenigingen HISWA-RECRON en Koninklijke Horeca Nederland, provincie Noord-Holland, gemeenten, Holland boven Amsterdam en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

 

Meer informatie en aanmelden

https://nhn.nl/regiosafari/

 

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.