Agenda

2022-10-05 10:00:00

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

05-10 t/m 09-10-2022

Van 5 t/m 9 oktober 2022 zijn de Jaarbeurshallen weer één grote kampeerbeleving met kampeermiddelen en -accessoires, gepimpte campers, een theater, een innovatie wedstrijd, daktenten, mooie kampeerlocaties, workshops, tips over duurzaam kamperen, leuke kinder- en outdoor activiteiten.  Dit alles in een gezellige vakantiesfeer met muziek en lekkere drankjes en hapjes.

 

Van 5 t/m 9 oktober staat Jaarbeurs bol van de nieuwste snufjes op kampeergebied tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Je ontdekt er de nieuwste modellen caravans, camper(van)s, vouwwagens, (voor- en dak-) tenten en allerlei gadgets en accessoires. Maar dit jaar gaat het verder! Je wordt helemaal ondergedompeld in alles wat jouw kampeervakantie nét iets leuker maakt. Wat dacht je van lekker eten en live muziek? Een feest voor iedere kampeerliefhebber!

Van aankooptips tot interactieve workshops
Krijg waardevolle ‘tips & tricks’ van echte kampeerprofessionals. Spijker je kennis bij en laat je voorlichten over waar je op moet letten bij de aankoop van een camper of wat te doen bij pech. Doe mee aan survival workshops, leer de mooiste vakantiefoto’s maken met je smartphone of waag een rondje op het fietsparcours met een ultra lichte (e-)vouwfiets of -step.  Ook de kids hoeven zich niet te vervelen, zij vermaken zich bij de op het Kidsplein.


Praktische info
Wanneer:            5 t/m 9 oktober, dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Waar:                  Jaarbeursplein 1 3521 AL Utrecht
Tickets:                www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/tickets

 

Klik hier voor meer informatie

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.