Agenda

2022-09-29 10:00:00

Recreatiecongres Countus

29-09

HISWA-RECRON TOP Supplier Countus helpt jou als recreatieondernemer met het maken van strategische keuzes. Tijdens het Countus Recreatiecongres op 27 september brengen beroepsprofessionals jou op de hoogte van trends en ontwikkelingen en kun je inspirerende kennissessies bijwonen!

3 inspirerende sprekers praten je bij over de trends en ontwikkelingen in de recreatiewereld.

  • Eric van der Heijden, directeur van Hof van Saksen; over ontstaan, ontwikkeling en de laatste innovaties van Hof van Saksen
  • Coen Bertens, voormalige directeur van de Efteling, over binden en boeien van personeel en hoe dit werkt met speciale aandacht
  • Hans van Leeuwen, trendwatcher en conceptontwikkelaar bij Pleisure World. Hij zal spreken over de nieuwe trends en de ontwikkelingen in recreatieland en dan met name van de ketens!

Inspirerende kennissessies:

  • Energietransitie in de recreatie: Harry Roetert, adviseur duurzame energie bij Countus en Erwin de Rijke, senior fiscalist bij Countus delen hun kennis over de mogelijkheden voor nieuwe energie op uw recreatiebedrijf en de fiscale zaken die hierbij spelen!
  • Stikstof en de gevolgen: Robert Kamphuis, adviseur van De Omgevingsadviseurs, dochter/label van Countus, praat u bij over de actuele stand van zaken rond stikstof en hoe er mee om te gaan, en dan ook t.a.v. Natura 2000 gebieden.
  • Jezelf spiegelen als ondernemer: Geert Sol, coach bij Spoar, dochter/label van Countus neemt je mee om jou als ondernemer een spiegel voor te houden, wie ben ik, wat is mijn valkuil, hoe sta ik in mijn kracht en waar haal ik mijn inspiratie als leidinggevende van een onderneming.

Rondleiding Hof van Saksen

 

Locatie

Hof van Saksen,
Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht

 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.