Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON. Meer informatie: Suzanne van Tielraden, s.vantielraden@hiswarecron.nl of 033 - 303 97 10.

‘Recreatie terug op de kaart!’ speciaal voor werkgevers, medewerkers en onderwijs uit de recreatie

06-12

Hét congres over het vinden, binden en boeien van alle (toekomstige) medewerkers in de recreatie.
Speciaal voor werkgevers, medewerkers en onderwijs uit de recreatie.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar hoe werkgevers, werknemers en studenten denken over het ondernemen, werken en leren in de recreatie? Laat je verrassen tijdens het congres ‘Recreatie terug op de kaart!’ op 6 december in Burger’s Zoo in Arnhem.

Interessante sprekers, interactieve sessies met werkgevers, medewerkers en onderwijs, workshops en natuurlijk de feestelijke uitreiking van de verkiezingen in de recreatie!

Sessies voor werkgevers, onderwijs en medewerkers
Het aantal studenten loopt terug én het binden en behouden van medewerkers is een uitdaging. In verschillende sessies staat dit thema centraal en welke invloed het imago heeft en hoe goed werkgeverschap de sector kan versterken. Werkgevers, werknemers én onderwijs gaan in gesprek om samen tot bouwstenen te komen voor een toekomstbestendige sector!

Workshops voor alle medewerkers
Werken in de recreatie is leuk! Belangrijk is dat jij je ontwikkelt (op wat voor manier dan ook) om met nog meer kennis en plezier te werken. Je kunt kiezen uit de workshops speciaal voor recreatiemedewerkers of sessies over een toekomstbestendige recreatiesector.

Uitreiking Beste leerbedrijf, beste praktijkopleider en leukste collega
Het beste leerbedrijf in de recreatie, de beste praktijkopleider en de leukste collega én een gezellige (netwerk)borrel.
 

11:00 Dagvoorzitter Robert Daverschot
12:00 Start sessies en workshops
12:45 Een uitgebreide lunch
13:30 Vervolg sessies (2x)
15:15 Afronding van de dag
15:30 Uitreiking wedstrijden
16:00 En een lekkere borrel!

Meld je hier aan?

Dit congres wordt georganiseerd door HISWA-RECRON, FNV Recreatie en KiKK.

Ontmoet recreatieondernemers/-werkgevers, medewerkers en mensen uit het onderwijs en zet recreatie op de kaart bij werkzoekenden.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.