Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON. Meer informatie: Suzanne van Tielraden, s.vantielraden@hiswarecron.nl of 033 - 303 97 10.

2023-01-26 15:00:00

6e HISWA-RECRON Innovatiecongres Noord-Nederland

26-01

Donderdag 26 januari vindt het 6e HISWA-RECRON Innovatiecongres plaats voor de HISWA-RCRON leden in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

  • Tijdens het congres zijn er twee interessante bedrijfspitches. Collega-ondernemers vertellen het eerlijke verhaal over de manier waarop zij met hun bedrijf inspelen op een veranderende markt.
  • Aansluitend hebben we topspreker Maria Genova uitgenodigd die ons op een praktische manier vertelt hoe we cyberbeveiliging naar een hoger niveau kunnen tillen.
  • Na afloop van het congres kun je je aanmelden voor de gratis cyberscan op je bedrijf door de Cybercampus.

 

Twee collega-ondernemers van topbedrijven delen met jullie het eerlijke verhaal over de manier waarop zij inspelen op trends in een snel veranderende markt en dat gaat zeker niet altijd zonder slag of stoot:

1. Jan IJben van Ottenhome Heeg (Friesland)
2. Peter de Graaf van Groepshotel De Maathoeve (Overijssel)

 

Topspreker en journalist Maria Genova over cybersecurity - wordt geen slachtoffer van cybercriminelen

Veel ondernemers denken dat zij niet het slachtoffer kunnen worden van cybercriminelen. „‘Ik ben toch niet interessant’, zeggen ze dan. Maar de helft van de ondernemers is inmiddels al slachtoffer geworden”, zegt Maria Genova, specialist cybercrime.
Maria Genova neemt jullie praktisch bij de hand hoe je jouw bedrijf beter kunt beveiligen op het gebied van cybersecurity. Dit varieert van hoe herken je een verkeerde URL tot aan nieuwe cybertools waarmee je kan worden misleid. Daarom is deze lezing interessant voor alle watersport- en recreatiebedrijven variërend van een vakantiepark, jachtbouwer, zeilschool, groepsaccommodatie, buitensportbedrijf en jachthaven. Voorkom dus dat je niet meer boekbaar bent of dat je productie van je bedrijf stil komt te liggen.

Gratis cyberscan
Na afloop van de lezing kun je je inschrijven voor de gratis cyberscan op je bedrijf door de Cybercampus. Met deze scan zie je meteen waar de zwaktes liggen van jouw digitale bedrijfsbeveiliging.

 

Locatie en tijd

Donderdag 26 januari 2023
Aanvangstijd: 15:00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
Eindtijd: 18:00 uur

Hotel Van der Valk
Atalanta 10, 8472 CA Wolvega

 

Namens alle regiocommissies in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

  • Jan Ybema, HISWA-RECRON regiomanager Friesland en Groningen
    M 06 – 53 83 64 55.
  • Petra Ellens, HISWA-RECRON regiomanager Drenthe en Overijssel 
    M 06 -53 32 85 01.

Aanmelden 
Klik hier om je aan te melden (max twee personen per bedrijf). 

(Alleen voor HISWA-RCRON leden in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel)

Klik hier voor de uitnodiging

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.