Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Gastvrijheidseconomiedebat Gastvrij Overijssel

23 februari

De sector recreatie & toerisme is van grote economische en sociaal maatschappelijke waarde. Een boodschap die we graag onder de aandacht willen brengen bij de politieke partijen in Overijssel, want deze sector verdient een prominente plaats in het toekomstig provinciaal beleid. Daarom organiseert Gastvrij Overijssel, in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart, het Sectordebat Recreatie & Toerisme.

Wat gaan we doen?

Aan de hand van diverse stellingen gaan we met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen en het belang van recreatie en toerisme in Overijssel. We bevragen de politieke partijen naar hun ideeën voor onze sector en geven jou de mogelijkheid jouw geluid te laten horen. De avond staat onder leiding van Petra Ellens, regiomanager HISWA-RECRON.

Vind jij het belangrijk dat recreatie en toerisme een prominente plek krijgt in het nieuwe coalitieakkoord?
Meld je dan nu aan via p.ellens@hiswarecron.nl Doe het snel, want de capaciteit is beperkt. We zien je graag op 23 februari.

 

Programma:

19.00 uur - Inloop

19.30 uur - Start debat aan de hand van stellingen

21.00 uur - Afsluitend hapje en drankje

21.30 uur – Einde avond

 

Locatie
Restaurant De Agenietenberg
Haersterveerweg 23 8034 PJ Zwolle


 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.