Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Workshop arbeidsmarktbranding - datum naar keuze

1 januari t/m 1 januari 2025

De juiste arbeidsmarktbranding laat zien wie jouw organisatie is als werkgever. Op deze manier krijgen toekomstige collega’s een goed beeld van wie je bent en welke carrièremogelijkheden jij biedt.

Erg belangrijk in deze branche als we kijken naar het huidige imago. Maar hoe doe je dit? Tijdens de workshop word je meegenomen in de verschillende aspecten van arbeidsmarktbranding voor jouw bedrijf. We gaan concreet aan de slag met jouw interne beloftes.

Deze workshop wordt verzorgd door onze partner Recreatietrainingen en wordt gegeven in een groep van maximaal 10 personen. Datum en locatie zijn in overleg. De workshop duurt ongeveer 3 á 4 uur. Na de workshop is er de mogelijkheid voor het inplannen van individuele sessies op jouw bedrijf (maximaal twee keer). Dan gaan we de interne beloftes uitwerken en concrete acties vormgeven zodat je echt de handvaten hebt om aan de slag te gaan met jouw arbeidsmarktbranding.
 
Meer informatie en aanmelden

Recreatietrainingen
Rene Drost: renedrost@recreatie-trainingen.nl óf
Leon Starrenburg: leonstarrenburg@recreatie-trainingen.nl

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.