Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON. Meer informatie: Suzanne van Tielraden, s.vantielraden@hiswarecron.nl of 033 - 303 97 10.

Workshop arbeidsmarktbranding

01-01 t/m 01-01-2025

De juiste arbeidsmarktbranding laat zien wie jouw organisatie is als werkgever. Op deze manier krijgen toekomstige collega’s een goed beeld van wie je bent en welke carrièremogelijkheden jij biedt.

Erg belangrijk in deze branche als we kijken naar het huidige imago. Maar hoe doe je dit? Tijdens de workshop word je meegenomen in de verschillende aspecten van arbeidsmarktbranding voor jouw bedrijf. Nut en noodzaak wordt besproken naar aanleiding van het imago-onderzoek en we gaan concreet aan de slag met jouw interne beloftes.

Deze workshop wordt gegeven in een groep van maximaal 10 personen, op een nader te bepalen moment en locatie en kan door diverse ondernemers/medewerkers worden gevolgd, gedurende 3 á 4 uur. Na de workshop is er de mogelijkheid voor het inplannen van individuele sessies op jouw bedrijf (max 2x). Dan gaan we de interne beloftes uitwerken en concrete acties vormgeven zodat je echt de handvaten hebt om aan de slag te gaan met jouw arbeidsmarktbranding.
 
Wil je meer informatie? Of wil je je misschien zelfs aanmelden?

Inschrijving en informatie via Rene Drost: renedrost@recreatie-trainingen.nl óf via Leon Starrenburg: leonstarrenburg@recreatie-trainingen.nl

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.