Agenda

2023-06-20 13:00:00

KMVK Kennissessie Gasloos Sanitair

20-06

Wat zijn de mogelijkheden? Welke uitdagingen? Hoe te innoveren? 

De kennissessie wordt georganiseerd door Stichting KMVK, uitvoerder van de keurmerken Green Key, Blauwe Vlag en Duurzaam Gastvrij in Nederland.

 

Vakantiepark Delftse Hout is sinds kort geheel van ’t gas af. Het nieuwe sanitair gebouw is zodanig ontworpen dat het gasloos en klimaat neutraal kan opereren. Het gebouw is voorzien van warmtepompen, overal hangt ledverlichting en de nieuwe douches zijn uitgerust met een geavanceerd besturingssysteem dat garant staat voor een hoog comfort, maar een lager water- en energieverbruik. De eerste stappen die genomen zijn om nog slimmer om te gaan met water, warmte en elektriciteit.

Pim Meijkamp, eigenaar van Vakantiepark Delftse Hout, is trots op de realisering van dit gebouw en wil de kennis die hij opgedaan heeft graag delen met collega’s, o.a. de relaties van Green Key, Duurzaam Gastvrij en Blauwe Vlag. Daarom organiseert Stichting KMVK samen met Pim en de leverancier van de techniek, de firma Coolmark, een gratis kennismiddag over dit innovatief sanitairgebouw. Niet alleen interessant voor campings, ook andere ondernemers of managers van accommodaties als hotels, bungalowparken of jachthavens kunnen hier hun licht op steken. Een kennismiddag van KMVK betekent dan dat we uitleg geven, maar dat u ook zelf het resultaat van de investering kunt beleven. We gaan achter de schermen kijken, u kunt alle vragen stellen die bij u opkomen en we sluiten het geheel af met een drankje.

 

KMVK Kennissessie Gasloos Sanitair

Datum: dinsdag 20 juni 2023

Locatie: Vakantiepark Delftse Hout, Korftlaan 5, 2616 LJ Delft

 

Het programma is als volgt:

13:00    Inloop op Vakantiepark Delftse Hout

13:30    Ontvangst door Stichting KMVK – Erik van Dijk

13:35    Welkom en uiteenzetting van de investeringen in het nieuwe sanitair gebouw - Pim Meijkamp, eigenaar Vakantiepark Delftse Hout

14:00    Uiteenzetting van de techniek achter en monitoring van de innovaties - Alexander Brockhus en Arthur Kloosterman van Coolmark

14:30    Bezoeken van het gebouw en uitleg ter plaatse

15:30    Afsluitend drankje

 

Deelname aan deze KMVK Kennismiddag is gratis.

 

U kunt zich opgeven door dit aanmeldformulier in te vullen.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.