Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Ondernemers Schouwen-Duivenland gaan inspiratie opdoen in Valkenburg

21 november

 Een buitengewone dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en innovatieve inzichten. Deze inspiratiedag speciaal voor Schouwse (recreatie-)ondernemers in het Limburgse Valkenburg.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met regiomanager HISWA-RECRON Brabant/Limburg Arthur van Disseldorp en de actie Zeeland helpt Limburg. Het belooft een waardevolle gelegenheid te worden om een kijkje te nemen in de mogelijkheden tot het bedrijven van jaarrond-toerisme.

 

Programma (onder voorbehoud)

Vertrek vanaf Transferium Renesse is om 08:30 uur. Vanaf de carpoolplaats in Zierikzee vertrekken we om 08:45 uur. Terugkomst op Transferium Renesse uiterlijk 23:30 uur.

 

  • Inspirerende sprekers en bedrijfsbezoeken: we hebben enkele sprekers en ondernemers uit de recreatiebranche en aanverwante sectoren uitgenodigd om hun ervaringen en inzichten te delen;
  • Netwerkmogelijkheden: u krijgt ruimschoots de gelegenheid om te netwerken met andere Zeeuwse  ondernemers en lokale toerisme-experts. Deze uitnodiging is ook gedaan aan de ambtenaren recreatie/toerisme van Gemeente Schouwen-Duiveland en Provincie Zeeland. Tevens zullen Kenniscentrum Kusttoerisme, Impuls Zeeland, Stichting Eilandmarketing Schouwen-Duiveland en Hoge school Zeeland ook vertegenwoordigd zijn tijdens deze dag. Zo kan er vrijblijvend contact gelegd worden. Samenwerkingen en connecties zijn vaak de sleutel tot succes;
  • Culinair genieten: geniet van een heerlijke lunch, koffie met vlaai, borrelmomenten en diner waar u kunt ontspannen en van de lokale gastronomie kunt proeven. En natuurlijk is er wat tijd om de bijzondere Kerstmarkt te bezoeken, voor wie dit wenst. 

 

Aanmelden

Laat Pauline of Sanne vóór 15 oktober aanstaande weten of je kunt deelnemen:

Heb je allergieën of speciale (dieet)wensen?
Of wil je wel deelnemen aan de inspiratiedag, maar er graag een langer uitje met overnachting van maken en kom je dus met eigen vervoer? Geen probleem! Laat ons dit in jouw aanmelding even weten!

 

Organisatie

Bestuur HISWA-RECRON Schouwen-Duiveland

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.