Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Webinar: Ontdek onboarding met RecreatieHero

22 mei t/m 23 mei 2024

Onboarding is veel meer dan alleen maar kennismaken met de organisatie. Het is een gestructureerd proces dat nieuwe medewerkers helpt zich thuis te voelen, hen voorbereidt op hun rol en hen in staat stelt snel productief te worden. Een goed doordachte onboardingstrategie kan de betrokkenheid van medewerkers vergroten, de retentie verbeteren en zelfs de algehele bedrijfsprestaties stimuleren.

Onboarding: Het ingrediënt voor een succesvolle start
Om je te helpen bij het creëren van een effectieve onboardingervaring, nodigen we je uit voor ons online webinar “Onboarding met RecreatieHero”. Op woensdag 22 mei en donderdag 23 mei om 10.00 uur bieden zij jou praktische tips en inzichten om RecreatieHero optimaal in te zetten voor jouw bedrijf. Leer hoe je efficiënt en moeiteloos deze tool kunt integreren in jouw onboardingproces, zodat zowel nieuwe medewerkers als je organisatie er maximaal van profiteren.

 

Schrijf je gratis in
Wil jij ook een vliegende start van het nieuwe seizoen maken? Schrijf je dan nu gratis  in voor het webinar van RecreatieHero. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je de dag voor de meeting een link om deel te nemen aan het webinar. Mis deze kans niet om jouw onboardingstrategie naar een hoger niveau te tillen en een solide basis te leggen voor het succes van jouw team!

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.