Agenda

Webinar subsidieregeling praktijkleren

14 december 2021

Op dinsdag 14 december van 10.00 tot 11.00 uur informeren wij u graag, in het webinar ‘Subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg’, over de mogelijkheden die het derde steun- en herstelpakket biedt voor het om- en bijscholen van werkzoekenden en werknemers die werkloos dreigen te raken.

Bent u niet in de gelegenheid de webinar bij te wonen, dan kunt u deze later terugkijken. U vindt de link in de SBB-nieuwsbrief die u ontvangt in januari 2022.

In 2021 is op basis van de steun- en herstelmaatregelen van het kabinet, 63 miljoen euro beschikbaar gesteld voor kortdurende bij- en omscholing van werkzoekenden en werknemers die werkloos dreigen te raken, via praktijkleren in het mbo. Bij praktijkleren in het mbo wordt werken gecombineerd met het doen van (een deel van) een mbo-opleiding, gericht op het behalen van een praktijkverklaring, certificaat of diploma. In het webinar vertellen we u meer over de verschillende mbo opleidingsvormen in de praktijk, de financiële ondersteuning voor werkgevers en de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen.

Dit webinar is interessant wanneer u werkt bij een bedrijf, brancheorganisatie of O&O-fonds. Alleen erkende leerbedrijven kunnen weliswaar subsidie aanvragen, maar mocht u dat nog niet zijn en u staat wel open voor het opleiden van (nieuwe) werknemers, bent u van harte welkom om u aan te melden voor deze online bijeenkomst. U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Kort voor aanvang van het webinar, ontvangt u de link om in te kunnen loggen.

Het webinar wordt georganiseerd door VNO-NCW, MKB-Nederland, SZW, RVO en SBB

Aanmelden kan hier

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.