Agenda

Ledenbijeenkomst Noord-Brabant

21 april 2022

Die middag/avond is voor alle HISWA-RECRON leden. Er zijn deze middag vier inspirerende sprekers die actuele onderwerpen bespreken. De middag wordt afgesloten met een borrel en een hapje/buffet.

Programma

15.00 uur - Welkom door de voorzitter en/of de regiomanager. 

15.05 uur  - Korte introductie over in ‘intrede’ van Franse recreatie-ketens in Nederland. Wie zijn het? Waarom doen ze dit in dit tempo? Is het een kans of een bedreiging?  

15.15 uur -  Introductie door Martin Postma, directeur Capfun Nederland.  Wie is Capfun? Hoeveel parken exploiteren zij in Nederland? Wie zijn hun gasten? Waar wil men heen? . 

16.00 uur  - Praktische veranderingen op de Ponderosa door Eva Backx, parkmanager Ponderosa.  

16.15 uur  - “Hoe behoud ik goed personeel”? Een zeer actuele vraag.  Aphra van Asselt en René Drost van Recreatietrainingen (voorheen bureau HTM) geven u vele handvatten en praktijkvoorbeelden. 

16.45 uur  -  Een gast wil zijn rekening in botcoins betalen, kan dat? Goed om juist in deze tijd een introductie te geven over deze moderne vorm van betalen en financieren. Patrick van der Meijde van Bitkassa vertelt over de geheimen van crypto munten.

17.30 uur  - Borrel   

18.30 uur  - Buffet

We willen je vragen om aan te melden voor deze bijeenkomst via een aanmeldformulier.

Locatie

Capfun Ponderosa
Maaijkant 23 in Ulicoten

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.