Agenda

Webinar RI&E

23 juni 2022

Op donderdag 23 juni is er een webinar over de RI&E. Alle bedrijven moeten volgens de arbowet beschikken over een actuele Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), inclusief een plan van aanpak. Dit geldt ook als je geen personeel in dienst hebt, maar bijvoorbeeld ligplaatshouders ontvangt. Voor de watersportsector is ook een speciale RI&E beschikbaar. Daarin opgenomen zijn: een standaard vragenlijst, een bijbehorende handleiding en een standaardmodel voor het opstellen van een plan van aanpak. In het plan van aanpak kun je acties noteren die nodig zijn om de risico’s te beperken. Een ingevuld en actueel plan van aanpak voorkomt onder andere dat je aansprakelijk gesteld kunt worden voor bedrijfsongevallen. 

Tijdens dit webinar vertelt Jeroen van den Heuvel (HISWA-RECRON) over het belang van de RI&E, de speciale RI&E voor de watersport en hoe je deze het best kunt invullen.

Aanmelden kan via deze link.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.