Agenda

Ledenbijeenkomst Noord-Holland

29 juni 2022

Nu het weer mag, organiseren wij graag een bijeenkomst voor de leden van HISWA-RECRON in Noord-Holland. Een bijeenkomst voor zowel landrecreatie als  watersportbedrijven. 

Wij hebben een interessant programma voor u opgesteld, waar naast een schets van regionale ontwikkelingen, zoals de energie strategieën (RESsen), dossiers toeristenbelasting en omgevingsvisies,  ook aandacht is voor landelijke actualiteiten, zoals de overname van vakantieparken door grote concerns, energietransitie en teruglevering aan het net vanwege zonnepanelen. 

Thematisch zal aandacht besteed worden aan twee onderwerpen.  In de eerste plaats ‘arbeidsmarkt en scholing ‘. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied en hoe gaan we meer mensen interesseren om te leren en te werken in onze mooie sector? 
In de tweede plaats behandelen we het belang van goede planvorming voor onze ondernemingen. Wat zijn de subsidiemogelijkheden ter ondersteuning? Ook gaan we in  op interessante voorbeelden uit de praktijk.

We zijn te gast op Camping de Nollen in Callantsoog. Vanzelfsprekend mogen wij in hun ‘keuken’ kijken en kennis nemen van de laatste ontwikkelingen op het park waaronder de suites: comfortabele tenthuisjes midden in het groen.

De middag wordt afgesloten met een buffet, welke u aangeboden wordt door HISWA-RECRON.

 

Datum:                 29 juni 2022

Tijd:                       15.00  uur – 19.00 uur

Plaats:                   Restaurant Paviljoen 8 op Camping en vakantiepark de Nollen
                                Westerweg 8, 1759 JD Callantsoog,

 

Graag tot ziens op 29 juni. 

Via deze link kun je je aanmelden.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.