Agenda

Nationale Toerisme Top 2022

26 september 2022

De weg naar klimaatneutraal toerisme. Hoe ziet die eruit? Wat zijn de grootste uitdagingen en wat zijn onze belemmeringen om echt aan de slag te gaan? De vijfde editie van de Nationale Toerisme Top vindt plaats op 26 september a.s. op de Floriade Expo 2022. 

Met Perspectief 2030 onderstrepen we het belang van de duurzame ontwikkeling van bestemming Nederland. Ook al zijn we als sector nog volop bezig met herstel en zijn de verwachtingen onzeker, de uitgangspunten van deze visie zijn onverminderd actueel. Versterking en versnelling is nodig, onder andere op het gebied van verduurzaming.

Verduurzaming is al enige tijd een bekend thema binnen de toeristische sector. We zijn ons als sector bewust dat we aan de slag moeten. Maar waar staan we nu en hoe zorgen we ervoor dat we als bestemming Nederland in 2030 minimaal voldoen aan de klimaatdoelen?  

Tijdens de Toerisme Top op maandag 26 september a.s. van 10.00 tot 16.00 uur (met afsluitende netwerkborrel tot 17.30 uur) gaan we met ondernemers en experts van binnen en buiten de sector in gesprek over hoe we als bestemming en sector kunnen versnellen. 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.