Agenda

Welke energiedrager heeft de toekomst?

22 september 2022

Kom op 22 september kijken in de Machinekamer van de Toekomst van MARIN!

De energietransitie houdt ons allemaal bezig. Op welke energievorm moeten we inzetten en hoe verhouden deze zich tot elkaar en tot de conventionele oplossingen? Wat betekent het toepassen van een diesel/elektrische hybride aandrijving voor de installatie in het jacht, is waterstof met een brandstofcel het ei van Columbus? Methanol? Heel veel vragen, vaak complexe techniek. Juist daarom is MARIN, het Maritiem Onderzoeksinstituut in Wageningen, een modulair lab aan het bouwen waarin ‘ Machinekamers van de Toekomst’ kunnen worden geconfigureerd. Hier kan met verschillende energiedragers en energie-omzetters (verbrandingsmotoren, brandstofcellen) worden geëxperimenteerd.

Wil je dit met eigen ogen zien en je vragen voorleggen aan de specialisten van MARIN? Hou dan de uitnodiging in de gaten en zet de middag van 22 september in je agenda.

Meer informatie
Michaël Steenhoff
m.steenhoff@hiswa.nl

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.