Agenda

Kennis- en netwerkdag groepsaccommodaties

22 november 2022

Bied jij groepsverblijven aan voor groepen vanaf 10 personen? Dan is deze dag speciaal voor jou! Of je nu alleen groepsaccommodaties aanbiedt of dit combineert met bijvoorbeeld buitensport, een zeilschool, een camping of vakantiepark, je bent van harte welkom.

HISWA-RECRON nodigt je graag uit op de netwerk- en kennisdag voor groepsaccommodaties op dinsdag 22 november 2022

Tijd: 9:30 uur tot ca. 14:30 uur
Locatie: Eemhof Winterlodge, Slingerweg 7C Zeewolde

Wat kun je verwachten?
Een dag waarbij je collega ondernemers ontmoet, kennis en inspiratie opdoet tijdens relevante workshops en een plenaire sessie en je je vragen en opmerkingen kunt delen met HISWA-RECRON. Ook een gezellige lunch is onderdeel van het programma. 

Programma

9:30 uur - Inloop met koffie en thee

10:00 uur - 11:00 uur - Plenaire sessie met updates HISWA-RECRON en gastspreker Goof Lukken (trendwatcher en docent BUAS).

11:00 uur - 12:30 uur - Twee workshop rondes. Waarvan één onder leiding van de Rabobank over duurzaamheid, financiering en wet- en regelgeving. Daarnaast een workshop door Prosuco: Marketingspecialist in de recreatiebranche.

12:30 uur - 13:30 uur - Lunch en ontmoeting

13:30 uur - 14:00 uur - Presentatie en rondleiding Eemhof Winterlodge.

14:00 uur - Einde programma

Meld je aan
Aanmelden kan via deze link en is verplicht. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag. Aanmelden gaat per persoon, kom je met meerdere collega's, graag allemaal apart aanmelden. 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.