Agenda

Ledenbijeenkomst Overijssel

10 november 2022

Na een druk seizoen is het tijd om weer eens bij te praten met elkaar én de branche. Op dit moment spelen er een aantal zaken in de sector die velen raken, denk aan de discussies rond de overname van vakantieparken en herstructurering, Vitale Vakantieparken, het provinciaal omgevingsplan, extreem hoge energieprijzen enz. HISWA-RECRON nodigt je dan ook van harte uit om op donderdag 10 november elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Niels van Haarlem, senior public affairs van de NKC gaat ons meenemen in de nieuwste ontwikkelingen op campergebied waaronder nieuwe digitale tools ook voor ondernemers. Uiteraard zal onze gastheer is Alex Dekker van de Vossenburcht ons vertellen over zijn bedrijfsfilosofie in zijn bedrijfspresentatie en rondleiding. We sluiten de middag af met een gezellige borrel en buffet. Locatie is op de Vossenburcht in IJhorst.

Programma

14.00 - Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers;
 
14.15 - Welkom door Petra Ellens en korte introductie met aaneensluitend toelichting op relevante zaken die spelen in Overijssel, we zullen stilstaan bij onder andere actuele thema’s zoals de huidige energieprijzen, herstructurering, overnames en ervaringen onderling bespreken;
 
15.15 - Niels van Haarlem, senior public affairs en Jaap van Ravels, camperplaatsspecialist, medewerkers van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) geven een presentatie over de meest recente ontwikkelingen rondom de Campermarkt. Ook geven ze een toelichting op een aantal tools speciaal ontwikkeld voor ondernemers;
 
15.45 - Alex Dekker geeft een bedrijfspitch en aaneensluitend een rondje over het bedrijf;
 
16.30 - Borrel met aaneensluitend een gezellig buffet;
 
18.00 - Einde

Graag aanmelden via deze link.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.