Agenda

Ledenbijeenkomst Brabant

12 december 2022

We beginnen deze bijeenkomst met een voorprogramma. HISWA-RECRON gaat weer in overleg met ANWB & de consumentenbond over actualisering RECRON-voorwaarden. Marcel Tap, jurist bij HISWA-RECRON, wil graag jouw tips & suggesties vernemen. 
 

Voorprogramma

Het voorpgroamma is met name voor ondernemers uit die met name jaar- en seizoen plaatsen exploiteren (of dat willen gaan doen). Maar ieder HISWA-RECRON-lid is natuurlijk welkom.

13.30 uur       Start voorprogramma
14.30 uur       Einde voorprogramma en begin ledenbijeenkomst
 
 
 

 

 

Programma

14.45 uur        Inloop met koffie

15.00 uur        Opening voorzitter

15.05 uur        Presentatie pensioenstelsel/CAO recreatie door Martin Merks, manager sociaal beleid HISWA-RECRON. Belangrijk thema is de hoogte van de salarissen. Heb je concrete voorbeelden waarbij de salarissen hoger zijn dan in de CAO vermeld, dan horen we dit graag.

15.30 uur        Presentatie Nationaal Park Van Gogh door Frank van den Eijnden.               
        

16.15 uur        Energieprijzen + gesprekstafels
Onder leiding van de leden van de Raad van Advies van HISWA-RECRON Brabant worden een aantal gesprekstafels georganiseerd waarin we elkaar kunnen ‘voeden’ met tips, praktische ervaringen en misschien wel vormen van samenwerking met betrekking tot de energieprijzen. Ook de Energie helpdesk van HISWA-RECRON komt ter sprake.

17.15 uur        Rofra-bedrijfspresentatie door Michel Geenen

17.30 uur        Rondvraag & sluiting

17.40 uur        Borrel

18.30 uur        BBQ buffet open

20.00 uur        Verwacht einde leden bijeenkomst HISWA-RECRON Brabant

 

Aanmelden kan hier (alleen voor HISWA-RECRON leden)

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.