Agenda

Leren en werken in de watersport tijdens Boot Holland

8 maart 2023

Tijdens Boot Holland worden de carrieredagen "leren en werken in de watersport" gepromoot.

 

Wie van watersport houdt, kan bij Boot Holland zijn hart ophalen. Het aanbod in boten is gevarieerder dan ooit! Boot Holland Op het gebied van accessoires en diensten is er ruime keus. Van verzekering en electronica tot een complete refit. Boot Holland is dé enige indoor watersport beurs en dé ideale aftrap van je watersportseizoen.

HISWA-RECRON staat voor het eerst met een stand op Boot Holland. We profileren ons onder het merk HISWA. Net zoals op de afgelopen HISWA te water staat de stand geheel in het teken van de arbeidsmarkt. Bezoekers die interesse hebben in een baan of opleiding in de watersport of jachtbouw vormen de doelgroep. In de stand komt onder andere een prominente vacaturewand met daarop de actuele vacatures bij leden van HISWA-RECRON. Met een QR-code kunnen geïnteresseerden direct de vacature bekijken op www.hiswa.nl/vacatures. De stand komt tot stand in samenwerking met Vaarplezier, partner van HISWA-RECRON voor de Watersport Carrièredagen. 

Locatie
WTC-Expo Leeuwarden
 

Meer informatie
www.boot-holland.nl

 

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.