Agenda

Informatiebijeenkomst Gelderland | Green Key en Blauwe Vlag

23 februari 2023

In Gelderland is het project Green Key en Blauwe Vlag van start gegaan, speciaal gericht op de sector recreatie en toerisme. Hierin kunnen 26 ondernemers steun krijgen bij verduurzaming van hun bedrijf. Dit helpt om de voetafdruk te verlagen, maar ook om de kosten te drukken. Als kroon op het werk kan men zich laten certificeren met een serieus, internationaal erkend keurmerk. Op 21 februari vindt er een Informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers plaats.

De provincie Gelderland wil samen met brancheorganisaties HISWA-RECRON en KHN ondernemers stimuleren hun bedrijfsvoering te verduurzamen. Het project dat nu is gestart biedt bedrijven een kosteloos bezoek van een deskundige keurmeester, diverse kennisbijeenkomsten en een 50% bijdrage voor de instap en het eerste jaar van deelname aan het keurmerk Green Key of Blauwe Vlag.

Wanneer en waar
Tijdens de Informatiebijeenkomst op dinsdag 21 februari wordt het project toegelicht en is er ruimte voor vragen.
De bijeenkomst wordt gehouden van 13.30 tot 15.00 uur bij The Green Meeting Center te Arnhem.

Meer informatie
Meer informatie over het project is te vinden op de speciale projectpagina

 

Aanmelden
Aanmelden kan via laska@kmvk.nl
Na aanmelding ontvangt men een bevestiging met programma.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.