Agenda

Recreatie Vakbeurs in Hardenberg

14 november 2023

Dé vakbeurs voor een toekomstbestendige recreatiebranche.

HISWA-RECRON is op deze beurs aanwezig met een stand in hal 7.

Recreatie Vakbeurs is de meest complete en veelzijdige vakbeurs voor de recreatiesector in Nederland. Of je nu werkzaam bent in de technische dienst, marketing, horeca, receptie of animatie, deze beurs biedt elke afdeling en ondernemer volop mogelijkheden. Hier ontmoet je je vaste leveranciers en vind je de nieuwste trends en innovaties. Met een indrukwekkend aantal van meer dan 300 exposanten kijk je hier jouw ogen uit.

Dit jaar zijn er twee restaurants voor bezoekers waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, ideaal om even bij te komen. Op de beursvloer vind je een breed scala aan producten en diensten, variërend van de nieuwste technologische innovaties tot marketingstrategieën die de concurrentie voorblijven. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste duurzame accommodaties, oplossingen voor een slimme keuken, marketing- en promotietools om je camping of vakantiepark te laten groeien, of entertainmentideeën om je gasten te betoveren, Recreatie Vakbeurs biedt het allemaal onder één dak.

Twee kennistheaters

  • In de Recreatie Studio kun je presentaties van keynote sprekers bijwonen en ronde tafelgesprekken.
  • In de Exposanten Studio is een nieuw kennistheater waar jij kunt luisteren naar de best practises van onze exposanten. 

 

Meer informatie over:


Locatie
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

 

Openingstijden van de beurs

  • Dinsdag 14 november 2023       10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag 15 november 2023   10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag 16 november 2023   10:00 – 18:00 uur
Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.