Agenda

Duurzaamheidscongres kampeerbranche

4 oktober 2023

Samen staan we sterk en samen zetten we duurzaamheid op de agenda van de kampeerbranche. Samen met NKC, KCI, BOVAG en ANWB hebben we de handen ineen geslagen om een duurzaamheidscongres te organiseren.

Klimaatverandering is een feit. Samen moeten we voor het klimaat en het milieu zorgen. Dit betekent zoveel mogelijk CO2 reductie en circulair produceren. Daarom vinden wij het belangrijk om iedereen in de kampeerbranche te informeren, maar vooral te inspireren met wat er in de branche allemaal al gaande is op het gebied van klimaatbesparende bedrijfsvoering/productie. Om ook toekomstige generaties te laten blijven genieten van kamperen, is het van belang dat de kampeerbranche producten en diensten gaat vernieuwen en verduurzamen. 

Het congres is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de kampeerbranche. Denk aan fabrikanten, dealers, ondernemers, kampeerlocaties. Natuurlijk ook voor politici die net als wij duurzaamheid belangrijk vinden en hier graag meer over leren om dat in de praktijk te brengen.

Meld je aan.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.