Agenda

HISWA-RECRON Ledenbijeenkomst Zuid-Holland

7 november 2023

Deze ledenbijeenkomst vindt plaats bij camping Zuidduinen in Katwijk.

HISWA-RECRON nodigt je graag uit voor de ledenbijeenkomst op dinsdag 7 november - van 14:00-17:30 uur. We zijn deze middag te gast bij strandcamping Zuidduinen te Katwijk.

Wat kun je verwachten?
Een "drukke" middag waarbij je collega-ondernemers ontmoet, kennis en inspiratie opdoet en je je vragen en opmerkingen kunt delen met HISWA-RECRON. We sluiten af met een gezellige borrel om na te puffen en te toasten op het achterliggende seizoen.

Welke onderwerpen komen aan bod?
Uiteraard krijg je tijdens de middag updates over de actuele en relevante dossiers, zoals:

  • Wat betekent de nieuwe Rijksagenda Natuurinclusief voor de branche en Zuid-Holland en wat kan het voor jou betekenen? (door Jeffrey Belt en Angelique Vermeulen (NBTC))
  • Stand van zaken van Het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG) in Zuid-Holland en enkele andere provinciale thema's (door Björn Schutz)
  • Arbeidsmarktbranding laat jouw organisatie zien als werkgever (door Rene Drost van Recreatie-Trainingen)
  • Rondleiding door het nieuwe duurzame centrumgebouw van strandcamping Zuidduinen (door Rozemarijn Dees i.s.m. Johan Drenth van FACET)


Meld je aan
Zet 7 november alvast in je agenda, of meld je gelijk al aan. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Aanmelden gaat per persoon, kom je met meerdere collega's, graag allemaal apart aanmelden. hier om je aan te melden

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.