Agenda

Bijeenkomsten Toekomstvisie Randmeren

27 september 2023

De Randmeren zijn volop in ontwikkeling en staan de komende jaren voor veel uitdagingen. Gastvrije Randmeren nodigt bewoners, bezoekers, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit om tijdens een aantal Randmeren Sessies na te denken over de toekomst van het gebied. HISWA-RECRON is bij het proces betrokken en zij verzoekt individuele bedrijven om deel te nemen aan één van de sessies.

In samenwerking tussen de 15 gemeenten langs de Randmeren is er al bijna 20 jaar een actieve rol in de gebiedsontwikkeling van het water, de eilanden en de kusten van het Gooi- en Eemmeer, het Nijkerkernauw, Nuldernauw, Wolderwijd, het Veluwemeer, Drontermeer en het Reevemeer. Er is in deze periode flink geïnvesteerd in het gebied en nu de basis van het gebied staat, is het tijd om te bepalen wat de vergezichten zijn. Daarom nodigt Gastvrije Randmeren iedereen uit die graag meedenkt over de ontwikkeling van het gebied. Om op zoek te gaan naar dat wat het gebied uniek maakt en een blik vooruit te werpen op de thema’s natuur, recreatie, landschap en watersport. Toekomstvisie Randmeren is opgedeeld in vijf fases, verspreid over anderhalf jaar, en leidt uiteindelijk tot concrete ideeën voor een toekomstvisie voor de komende 10 jaar. De visie is geen formeel ruimtelijk instrument maar biedt inspiratie en geeft richting. Met het project en de (samenwerkings)agenda van initiatieven kan Gastvrije Randmeren met gebiedspartners een vervolg geven aan een eigentijdse gebiedsontwikkeling.

Data en tijden Randmeren Sessies

Kampen
27 september 2023
Inloop: 19:00-19:30 tot 21:30
Locatie: De Leuke Hanzestad - IJsseldijk 12, 8261 LK, Kampen

Huizen
11 oktober 2023
Inloop: 19:00-19:30 tot 21:30
Locatie: Kantoor Nautisch Kwartier -  Mastspoor 1, 1271 GL, Huizen

Bunschoten-Spakenburg
26 oktober 2023
Inloop 19:00-19:30 tot 21:30
Locatie: De Eendracht - Kerkemaat 12, 3751 AH, Bunschoten-Spakenburg

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.