Agenda

Najaarsbijeenkomst HISWA-RECRON Buitensport (VeBON)

9 november 2023

Bied jij binnen- en buitensportactiviteiten aan? Dan is deze dag speciaal voor jou! Of je nu sportieve activiteiten voor families, bedrijven of scholen aanbiedt, of evenementen, teambuilding of actieve reizen organiseert, je bent van harte welkom. 

HISWA-RECRON nodigt je graag uit op de najaarsbijeenkomst voor de bedrijfsgroep buitensport (VeBON) op donderdag 9 november 2023. We zijn te gast bij UP Events in Amsterdam.

Een bijeenkomst waarbij je collega-ondernemers ontmoet, kennis en inspiratie opdoet en je je vragen en opmerkingen kunt delen met HISWA-RECRON. Ook een gezellige lunch is onderdeel van het programma.

Programma 9 november 

  • 10.30 uur -  Inloop met koffie
  • 11.00 uur -  Meet & Connect
  • 11.30 uur -  Updates over de belangrijke ontwikkelingen en dossiers
  • 12.30 uur -  Lunch
  • 13.30 uur -  Arbeidsmarkt: wat verandert er op het gebied van arbeidscontracten? Hoe behoud en bind je medewerkers? Wat zijn nieuwe bedrijfsstrategieën? Door Martin Merks (HISWA-RECRON) en Rene Drost (Recreatie Trainingen)
  • 14.30 uur -  Hoe ga je in de praktijk om met pers en media bij o.a. calamiteiten? Door: Hanita van der Meer (ANVR).
  • 15.30 uur - Borrel + einde


Locatie
UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam



Meld je aan voor 2 november
Meld je aan voor 2 november a.s. via deze link. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Aanmelden gaat per persoon, kom je met meerdere collega's, graag allemaal apart aanmelden. 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.