Agenda

Opleiding Kandidaat Jachtmakelaar

7 februari 2024

Als jachtmakelaar vertegenwoordig je de verkoper of aankoper van een pleziervaartuig. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van het volledige proces van verkoop of aankoop van een pleziervaartuig. Het kan gaan om een eenvoudige sloep tot aan een luxe motor- of zeiljacht, waarbij het niet alleen gaat om een correcte juridische overdracht van het pleziervaartuig, maar ook om het zorgdragen van de juiste financiële transacties. Soms heb je ook met fiscale aspecten te maken, bijvoorbeeld als je een pleziervaartuig verkoopt naar of aankoopt uit het buitenland.

De opleiding voor Kandidaat Jachtmakelaar start 7 februari 2024 bij voldoende aanmeldingen.
De opleiding wordt gegeven bij ROC Firda in Sneek.

De opleiding Jachtmakelaar bestaat uit een keuzemodule binnen de opleiding Maritieme Techniek. De opleiding Jachtmakelaar duurt ongeveer een half jaar met een studiebelasting van ongeveer een halve dag per week.Je kunt de opleiding Jachtmakelaar ook op afstand te volgen. Je hoeft niet elke week naar Sneek. Handig, als je wat verder weg woont!

Als je geen jachtmakelaar wilt worden, maar toch regelmatig boten verkoopt vanuit je bedrijf, dan is deze opleiding ook een heel goede basis voor jouw verkoopwerkzaamheden.  


Heb je vragen over de opleiding? Wil je je aanmelden?
Neem contact op met Meinte Visser: mevisser@rocfriesepoort.nl

Zie de bijlage voor meer informatie over de opleiding

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.