Agenda

Dag van de Recreatie: uitreiking mooiste leerbedrijf, beste praktijkopleider en talent van het jaar

6 december 2023

Een middag boordevol inspiratie over de prachtige sector, waar medewerkers, werkgevers en onderwijs met samen komen en voor mooie inzichten zorgen.  Aansluitend een informele borrel.

Op woensdag 6 december 2023 organiseert FNV Recreatie De Dag van de Recreatie in Archeon, Alphen aan de Rijn. Deze dag is bedoeld om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van medewerkers in de recreatie. In navolging van het succesvolle congres 'Recreatie terug op de Kaart' (eind 2022), waarin de dialoog tussen werkgevers, onderwijs en medewerkers centraal stond, zijn werkgevers en het leisure-onderwijs ook van harte welkom bij het middaggedeelte van deze dag.

Tijdens het middaggedeelte wordt een workshop en een rondetafelsessie georganiseerd, waar werkgevers, het onderwijs en medewerkers met elkaar in gesprek gaan over het werken in de sector recreatie. Daarnaast maken we aan het eind van de dag bekend wie verkozen is tot mooiste leerbedrijf, beste praktijkopleider en talent van het jaar en sluiten we de dag af met een netwerkborrel. 

Een middag boordevol inspiratie over de prachtige sector, waar medewerkers, werkgevers en onderwijs met samen komen en voor mooie inzichten zorgen.  Aansluitend een informele borrel. Ben je er ook bij? 

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.