Agenda

Webinar NIS2: tijdig voorbereid op Europese wettelijke cybersecurity-regels

16 januari 2024

Tijdens dit webinar worden vragen beantwoord en wordt uitgelegd waarom veel bedrijven, die geen NIS2 bedrijf zijn, er toch mee te maken kunnen krijgen.

De NIS2-richtlijn richt zich op een verbetering van de digitale en economische weerbaarheid van Europese lidstaten. Deze richtlijn wordt momenteel in nationale wetgeving omgezet. De richtlijn stuurt op risico's die netwerk- en informatiesystemen bedreigen, zoals cyberbeveiligingsrisico's

Vanuit Europa gaan er nieuwe wettelijke cybersecurity-regels in werking treden als gevolg van de NIS2-richtlijn. Deze nieuwe richtlijn wordt naar verwachting van kracht in oktober 2024.

Om ervoor te zorgen dat organisaties tijdig klaar zijn voor deze wettelijke cybersecurityvereisten is het essentieel om nu met de juiste voorbereidingen te beginnen. Om duidelijkheid te creëren organiseren een aantal toonaangevende partijen een NIS2 webinar.

Op dinsdag 16 januari van 10:00-12:00 uur verzorgt Samen Digitaal Veilig, BDO, Microsoft, en Kiwa een groot NIS2 webinar. 

 

Inhoud webinar - NIS2: tijdig voorbereid op Europese wettelijke cybersecurity-regels

Dit webinar geeft je praktische handvatten om volledig NIS2 compliant te worden, van organisatorische en technische implementatie tot certificering.
Tijdens dit webinar beantwoorden we vragen en leggen we uit waarom veel bedrijven, die geen NIS2 bedrijf zijn, er toch mee te maken kunnen krijgen.

Na het webinar weet je:

  • Wat NIS2 is en welke maatregelen je moet treffen en welke juist niet.
  • Hoe je moet omgaan met leveranciers die ook aan de slag moeten.
  • Welke certificeringen NIS2 afdekken.
  • Ruimte voor vragen

 

Deelname is kosteloos  

Inschrijven NIS2 webinar

 

HISWA-RECRON is partner van Samen Digitaal Veilig.

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.