Agenda

Webinar: Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) aangevraagd? Hoe zit het met de vaststelling hiervan?

13 februari 2024

Heb jij tussen 21 maart en 2 oktober 2023 een (voorlopige) aanvraag ingediend voor een subsidie in verband met de Regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)?

Als dat zo is, houd er dan rekening mee dat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in maart 2024 start met het definitief vaststellen van het subsidiebedrag. Betrokken ondernemer die een aanvraag hebben gedaan en willen weten hoe de  definitieve vaststelling plaats vindt, worden uitgenodigd om deel te nemen aan een webinar van RVO, dat op 13 februari (10:00-11:00 uur) aanstaande wordt gehouden.

Je kunt je opgeven voor dat webinar via Webinar vaststelling TEK (rvo.nl).

 

Rekentool
Om ondernemers die (tijdig) een aanvraag hebben ingediend een indicatie te geven waar zij recht op hebben, heeft RVO verder een rekentool ontwikkeld: Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) (rvo.nl). Bij de berekening word je gevraagd het verbruik aan te geven dat je ook in de aanvraag voor de TEK hebt opgegeven en het voorschot dat je ontvangen hebt. De rekentool berekent op basis daarvan de verwachte definitieve subsidie en of je iets moet terugbetalen van het ontvangen voorschot of nog een betaling tegemoet kunt zien.

Voor meer informatie over de TEK, zie: TEK (Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb) (rvo.nl)

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.