Agenda

Praktijkdag Buitensport / VeBON 2024

7 maart 2024

Ben jij een buitensportondernemer- of instructeur? Dan is deze dag speciaal voor jou! Of je nu alleen buitensportactiviteiten aanbiedt of dit combineert met bijvoorbeeld een groepsaccommodatie, een camping of vakantiepark, je bent van harte welkom. 
 
HISWA-RECRON nodigt je graag uit voor de Praktijkdag Buitensport/VeBON op donderdag 7 maart 2023 bij de Jongens uit Schoorl.  

Tijd: ca. 11:00 tot 15:00 uur 
Locatie: De Jongens uit Schoorl - Heereweg 411, Schoorl
 

 
Programma
10:30 uur - Inloop met koffie en lekkers
11:00 uur - Welkom door HISWA-RECRON/VeBON
11:15 uur - Welkom door DJUS 
11:30 uur - Plenair: presentatie door Young Ones: Omdenken in personeel
12:15 uur - Lunch 
13:00 uur - Optie 1: Workshop instructeurs - training door Helene Baarda - Omgaan met verstoord gedrag tijdens het geven van instructies. Optie 2: Workshop ondernemers: Ruimtelijke vraagstukken met BRO - Adviseurs in Ruimtelijke Ordening, Economie en Milieu
13:45 uur - Plenair: Commissie Watersport Opleidingen (CWO) - Over certificering instructeurs
14:15 - Rondleiding DJUS
15:00 - Einde programma
 
 


Neem een introducé mee! 
Ken of werk je met een buitensportondernemer- of instructeur voor wie deze dag ook interessant is? Hij/zij is van harte welkom om kennis te maken met de brancheorganisatie! 
 
Meld je aan 
Aanmelden kan via deze link en is verplicht. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag. Aanmelden gaat per persoon, kom je met meerdere collega’s en/of een introducé? Graag allemaal apart aanmelden.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.