Agenda

Bijeenkomst Aanpak Oostelijke Vechtplassen

26 februari 2024

Graag nodigen we je uit voor een bijeenkomst over de Aanpak Oostelijke Vechtplassen (voorheen bekend onder de naam Gebiedsakkoord) waarin 21 partijen samenwerken om de kwaliteit van het gehele Vechtplassen-gebied te verbeteren zodat mensen er graag wonen, werken en recreëren. Overheden, ondernemers, belangenorganisaties en gebruikers werken tot 2027 aan een samenhangend pakket van maatregelen binnen drie pijlers: ontwikkelen vrijetijdslandschap, versterken ecologie en moderniseren recreatiesector.

Waar staan we nu? En wat willen we de komende jaren bereiken? Hoe raakt het programma jouw onderneming? Met nog een paar jaar te gaan staan we op een kantelpunt. Waar zetten we de komende jaren onze energie op in? Waar liggen de kansen? Daarover willen we met je in gesprek.

Wanneer: Maandagavond 26 februari 2024
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Waar: De Dillewijn in Ankeveen

Aanmelden / vragen

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar secretariaat_OVP@noord-holland.nl. Dit emailadres kun je ook gebruiken als je vragen hebt. Een agenda voor deze bijeenkomst ontvang je na aanmelding.

HISWA-RECRON is medeorganisator van deze bijeenkomst. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerdina Krijger (g.krijger@hiswarecron.nl).

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.