Agenda

Ledenbijeenkomst Noord-Holland

23 april 2024

Wij hebben een interessant programma opgesteld, waar naast een schets van regionale ontwikkelingen op het water én op het land ook uitgebreid aandacht is voor landelijke actualiteiten, zoals de BTW lobby en de ontwikkeling en investering RECRON.nl en HISWA.nl.

Programma

 • 15.00 uur  -  Inloop in het restaurant van Camping Zeeburg
   
 • 15.15 uur  -  Opening
   
 • Actueel in Noord-Holland en belangrijke landelijke dossiers: Een update door Gerdina Krijger van HISWA-RECRON
   
 • 15.45 uur  -  Chemievrij beheer van jachthavens en recreatieparken - Een presentatie door ECO-consult
  Per 2025 is het gebruik van chemische middelen, waaronder glyfosaat-houdende middelen, verboden! In verband hiermee heeft ECO-consult in opdracht van het verantwoordelijk ministerie, en samen met HISWA-RECRON een handreiking chemievrij beheer ontwikkeld. Je krijgt nuttige tips en tricks aangereikt om op verantwoorde wijze jouw terrein te onderhouden.
   
 • 16.15 uur  -  Verkoop Camping Zeeburg aan nieuw opgerichte stichting.
  Camping Zeeburg is verkocht aan de nieuw opgericht Stichting Beheer Camping Zeeburg. Zo blijft het open en duurzame karakter van de camping behouden en kan de camping structureel bijdragen aan goede doelen zoals kansengelijkheid en duurzaamheid. Met de stichtig als rechtspersoon wordt voorkomen dat aandeelhouders er met de winst vandoor gaan. Een winstoverschot wordt besteed aan goede doelen. Voormalig directeur en eigenaar Toon Weijenborg licht zijn motivatie voor deze keuze toe. Aansluitend vertelt ‘We are Stewards’ over Steward-ownership, een bijzondere wijze van ondernemen waarbij de missie van het bedrijf centraal staat.
   
 • 17.00 uur -  Bedrijfsrondleiding
                          
 • 17.30 uur -  Borrel en aanvang "oriental buffet"

 

Alle Noord-Hollandse HISWA-RECRON leden zijn van harte welkom.

Je kunt je hier aanmelden

 

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.