Agenda

Ronde tafelgesprek duurzame inzetbaarheid

18 maart 2024

Dit ronde tafelgesprek over duurzame inzetbaarheid is online (Microsoft Teams), van 15.00 tot 17.00 uur.

De sociale partners - HISWA-RECRON, FNV en CNV vakmensen - lieten een sectoranalyse voor de (verblijfs)recreatie uitvoeren in het kader van de subsidiemaatregel MDIEU: Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden. Deze sectoranalyse moet een actueel beeld geven van de sector. Zowel van de omvang en samenstelling van de sector, maar ook van de wensen en behoeften van werkgevers en werknemers als het gaat om duurzame inzetbaarheid.

De onderzoekers willen graag in gesprek met een groep van 10 tot 12 werkgevers. Het doel van dit ronde tafelgesprek is een goed beeld krijgen van de knelpunten en wensen ten aanzien van duurzame inzetbaarheid.

Aan de orde komt:

  • Waar loop je als werkgever tegen aan als het gaat om medewerkers gezond, vakbekwaam en gemotiveerd te houden?
  • Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor de korte en de langere termijn als het gaat om het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers?
  • Waar hebben medewerkers behoefte aan?
  • Wat zou jou als werkgever kunnen helpen?
  • Hoe kan de sector jou daarin het beste ondersteunen?

Twee onderzoekers van de SPDI (Sociale Partners Samen voor Duurzame Inzetbaarheid) begeleiden het gesprek. Je ontvangt na je aanmelding een bevestiging en de link naar de bijeenkomst.

Aanmelden
Martin Merks: m.merks@hiswarecron.nl

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.